© Th'Line

Th'Line Steelo & Th'Future

En balanselek mellom humor og alvor - sinnsykt underholdene!
 
I Steelo & Th’Future spiller Kristina Wallace den karismatiske workshopholderen Steelo, en influenser fra Belgia som kjenner de viktige folka du bør ha en god tone med. Du blir trygt loset gjennom en feelgood økt, og får med deg en bit av framtiden. “Th’Future is scary, but also beautiful...eh?”

Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th'Line fokuset på kropp og image til det ekstreme i arbeidene deres. Kompaniet er opptatt av å kunstnerisk utforske intrikate temaer som kan kjennes komplekse og vanskelige å snakke om. Det er nå litt over ett års siden #metoo var i media i Norge, og vi vil med forestillingen Steelo understreke viktigheten av å fortsette å synliggjøre problemstillinger knyttet til maktmisbruk og trakassering for at opprydninger og strukturelle endringer kan skje. Forestillingen tar også opp hvordan man i dagens “scrolle”-samfunn ikke går i dybden på saker og smykker seg med name-dropping for å fremstå oppdatert og viktig. I Steelos tilfelle er det den populære tematikken miljøvennlighet og klima.

Steelo & Th’Future blir en kontemplasjon over hvordan en bestemt sosial setting kan påvirke den enkeltes grensedragninger og hvordan maktoverskridelse kan skje.

Det er både imponerende og ubehagelig hvordan Wigdel og Wallace gir oss mulighet til å studere et eksempel på en potensiell #metoo-situasjon på nært hold.
Andrea Csaszni Rygh, scenekunst.no

Medvirkende:
Kristina Søetorp Wallace, Konsept, Koreograf, Steelo, Lyd, Lys, Tekst, Kostymer, Foto
Ida Wigdel, Koreograf, Konsept, Rita (Steelos assistent) på lys og lyd, Lyd, Lys, Tekst, Kostymer, Foto
Caroline Blomqvist, Produsent


Vis tidligere forestillinger